Lukk

Idrettsstrøm Kampanje

Dato Pris eks. mva. Pris inkl. mva.
mars 2021 32,16 40,20
februar 2021 47,37 59,21
januar 2021 43,12 53,90

En gave til deg og ditt idrettslag

Dobbel idrettsglede
Støtt ditt idrettslag

Bytt til Idrettsstrøm - få den første måneden gratis

Med Idrettsstrøm fra Polar Kraft får du en god strømavtale, samtidig som du gir 1 øre per kWh strøm du bruker, til ditt idrettslag. På denne måten får du en strømregning du betaler med både hjerte og hjerne. Send inn skjemaet, så ordner vi alt det praktiske med bytte av strømleverandør. Vervekampanjen gjelder nye Polar Kraft kunder.

vilkårene

 

Hva koster Idrettsstrøm?

Pris er ofte det viktigste elementet i valg av strømavtale. Idrettsstrøm-kunder har spart 16%* sammenlignet med gjennomsnittsprisen på strøm i årets første kvartal.

*Gjennomsnittsprisen på strøm er publisert av Statistisk Sentralbyrå.

"Idrettsstrøm har tilført vårt idrettslag forutsigbare inntekter, og har over tid vist seg som en god avtale. "

Ørjan Langsholt

Ildsjel Billefjord IL

Om avtalen Idrettsstrøm?

Vervetilbudet med en måned gratis strøm er tilgjengelig i en begrenset periode (salgsperiode 8. september – 29. november), og gjelder nye kunder. Tilbudet gjelder strømdelen av din strømfaktura, altså strømforbruket ditt. Avtalen har 3 måneder binding, se vilkår.

Les mer om Idrettsstrøm

Hvem er Polar Kraft?

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. Vi har et sterkt samfunnsengasjement, god kompetanse og høy kundetilfredshet. Vi har produkter/konsepter som skiller oss ut fra resten av strømbransjen og som gjør at kundene velger oss.

Les mer om Polar Kraft HER