Lukk

Idrettsstrøm Nord

Dato Pris eks. mva. Pris inkl. mva.
april 2022 28,76 35,95
mars 2022 26,82 33,53
februar 2022 26,22 32,78

BYTT TIL IDRETTSSTRØM
SPAR PENGER

Støtt
HARSTAD TURNFORENING!

Bestill Idrettsstrøm og støtt Harstad Turnforening!

Støtt favorittlaget ditt hver gang du betaler strømmen! Idrettsstrøm gir deg en god strømpris. Hele 86% har tjent på å bytte til denne avtalen. Det er ingen binding, og du gir 1 øre pr. kWh du forbruker til Harstad Turnforening.

vilkårene

 

Hva koster Idrettsstrøm?

Idrettsstrøm har hittil i 2021 en snittpris på 35,86 øre/kWh. For hver kWh du forbruker går 1 øre til Harstad Turnforening.

Du betaler etterskuddsvis for faktisk forbruk, og fastbeløp er kr. 39,- (Nord-Norge).

Produktet har en god pris og har ingen bindingstid.

"Med å bytte til Idrettsstrøm så tok jeg et bevist valg! Nå har jeg en meget god strømavtale samtidig som jeg bidrar med verdifull støtte til Harstad Turnforening. Bli med på laget du også!"

Geir Borch Karlsen

Leder

Hva er Idrettsstrøm?

Idrettsstrøm fungerer på samme måte som Norsk Tippings grasrotandel. Du bestemmer hvilket idrettslag som skal få din støtte, og vi ordner resten. Hvert år i mars utbetales alle pengene til idrettslagene. For de klubbene som gjør en innsats for å verve kunder kan den årlige utbetalingen utgjøre over 100.000,- Det betyr mye i klubbkassa.

Idrettsstrøm er en blanding mellom spot og fastpris.

Hva er Kraft til Idretten?

Kraft til idretten er et konsept som er utviklet og eid av Polar Kraft. Vi er nasjonal og har dermed kunder fra sør til nord som støtter klubben i sitt hjerte med Idrettsstrøm. Denne avtalen gjelder både privat- og bedriftskunder. Enklere og smartere kan det ikke gjøres. Gi kraft til idretten du også.