Lukk

Idrettsstrøm

Dato Pris eks. mva. Pris inkl. mva.
oktober 2021 29,89 37,36
september 2021 57,92 72,40
august 2021 49,16 61,45

BYTT TIL IDRETTSSTRØM
SPAR PENGER

STØTT
Aktiv mot kreft

Støtt Aktiv mot kreft gjennom din strømavtale

Med Idrettsstrøm fra Kraft til idretten kan du nå støtte Aktiv mot kreft gjennom din strømregning, for hver kWh du forbruker går 1 øre tilbake til Aktiv mot kreft.

vilkårene

 

Hva koster og hva er Idrettssttrøm?

Idrettsstrøm gir deg en god strømavtale samtidig som du støtter Aktiv mot kreft. Med Idrettsstrøm viser målinger at 86 % får en bedre strømavtale, en strømkunde gir ca 200 – 400 kr i årlig Idrettsstøtte.

Du betaler etterskuddsvis for faktisk forbruk, og fastbeløp er kr. 48,75 (Sør-Norge).

"Idrettsstrøm fra Kraft til idretten fungerer som Grasrotandelen fra Norsk Tipping bare at dette gjøres via din strømregning. Jeg har byttet og gir 1 øre pr kWh til Aktiv mot kreft. "

Helle Aanesen

Daglig leder

Hva er Kraft til Idretten?

Det er et konsept for Idrettslag hvor privatpersoner og bedrifter kan gjøre et smart valg av strømavtale og samtidig støtte sitt lag eller forening. Enklere og smartere kan det ikke gjøres. Gi kraft til idretten du også. Konseptet er utviklet av den nasjonale strømleverandøren Polar Kraft.

Hva er Aktiv mot kreft?

Aktiv mot kreft er en privat stiftelse etablert av Helle Aanesen og Grete Waitz i 2007. Stiftelsens mål er å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Derfor etablerer vi treningsrom, eller Pusterom som vi kaller det, på kreftsykehus i Norge. Les mer her https://aktivmotkreft.no